Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова обрадувалась, як мала дитина, як отримала негативний тест на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Олена Філонова виклала відео просто із лабораторії на своїй стоірнці у Іnstagram, коли телеведучій зробили повторний тест на Covid-19. Зі сльозами щастя на очах Філонова констатує, що рівно за 14 днів підступний Covid-19, відпустив її.

Філонова // www.instagram.com/efilonova/
Філонова // www.instagram.com/efilonova/

"Одна смужечка, дівчатка, все - корони немає. Я здорова!!! Ви знаєте як це круто озвучувати такі моменти? Ось вам прямий доказ. В інший момент, коли їх буде дві, я буду дуже сильно радіти! Я здорова, єс", - зізналася Філонова, натякаючи, коли тест на вагітність покаже позитивний результат, вона буде щаслива. Олена Філонова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери підтримали Філонову і написали у коментарях слова привітання з одужанням: "Я очень рада за вас)))", "Ураааа))))", "😍👍👍👍супер!", "Ура !будьте здоровы 👍🏻Берегите себя )".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізор краси Філонова пристала до стовпа, фанати покликали на "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"