Вікторія Файнблат, власниця дизайн-студії, здобула перемогу у Mrs. Ukraine International-2020. При цьому жінка зізнається, що була ладна “купити” перемогу.

Читайте Знай в Google News!

Розгорнуте інтерв'ю Вікторія дала Катерині Осадчій у телепрограмі “Світське життя”.

Місіс Україна і Катерина Осадча, скріншот відео
Місіс Україна і Катерина Осадча, скріншот відео

Жінка розповіла, що вона не вміє і не любить програвати, тому була готова заплатити за перше місце: "Я хотіла купити корону", — зізнається Файнблат. Організатори їй відповіли, що це неможливо, оскільки за захід відповідали іноземні партнери. Втім жінка все одно перемогла. Наступного року поїде представляти Україну на міжнародному конкурсі у США.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У розмові з Осадчою Вікторія розповіла про те, що вони разом із чоловіком обговорюють сімейний бюджет та великі покупки. Осадча не могла не звернути увагу на діамант на руці жінки - його вартість близько 200 тисяч доларів. Вікторія пояснила, що цей подарунок зробила їй уся родина, це було приурочено до великої кількості свят: десятої річниці у шлюбі, народженню доньки і т.д.

Відразу після конкурсу жінка і її чоловік захворіли на коронавірус. Жінка перенесла хворобу доволі легко, тоді як її чоловіка госпіталізували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ряджений в султана Горбунов забрав у свій гарем юну Кароль, Балан в прольоті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Горбунов показав свою улюблену крихту і це не Осадча.

Також портал "Знай.ua" писав, що Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка.