Популярна українська співачка, солістка гурту The Hardkiss і зірка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна обрадувала численних шанувальників - зірка потрапила до суперфіналу улюбленого шоу українців.

Читайте Знай в Google News!

Співачка здивувала багатьох яскравим свіжим стилем, а особливо рожевою зачіскою-перукою і повітряною сукнею - справжня Мальвіна. Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Саніної в мережі Instagram.

Саніна//www.instagram.com/the_hardkiss/
Саніна//www.instagram.com/the_hardkiss/

"Привіт, Суперфінал 🤟 🏼 Який неймовірно чарівний ефір вийшов🔥Дякую всій команді @tanci1plus1 за титанічну працю в такий непростий час. Продюсери, режисери, хореографи, сценаристи, журналісти, Стилісти, візажисти, музиканти, оператори, светики, віджеї, фотографи, адміни... сотні людей щонеділі доставляють вам пару годин казки.Дорогий @zhuk_dmytro у мене є ще цілий тиждень говорити тобі спасибі, і я буду це робити☺Спасибі всім моїм, ви мій тил і будинок, де б я не була", - підписала публікацію Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На свіжому відео з останнього ефіру "Танців з зірками" на Юлі можна побачити рожевий макіяж, синю яскраву підводку, а також блідо-рожеву помаду. Артистка у недільний вечір приміряла декілька образів для різних стилів танцю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Саніна з "танців з зірками" магічно наблизила Новий рік в листопаді: Jingle Bells не за горами.

Як повідомляв Знай.uа, Бабка, Курка і Прима без голови: як команда Потапа порвала суперфінал "Маскараду".

Знай.uа писав, Саніна на "Танцях з зірками" розсмакувала партнера з усіх боків: "Ніжність в мені...".