В Instagram-акаунті "Квартал 95" з'явився відео-фрагмент з нового виступу.

У ньому Леонід Макарович Кравчук разом з Вітольдом Павловичем Фокіним повернулися до Президента України Володимира Зеленського після зборів Тристоронньої контактної групи.

Читайте Знай в Google News!

У цьому виступі взяли участь Юрій Великий, який зіграв президента України, Євген Кошовий - Леоніда Кравчука, і Юрій Крапов - Вітольда Фокіна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Один глухий, другий сліпий - Кравчук і Фокін після Мінських переговорів. На Мінські переговори Фокіна і Кравчука відправили удвох, тому що один погано бачить, а другий погано чує. Зате в сумі це один повноцінний парламентер...", — написали у підписі до фото.

Протягом всієї сцени Зеленський намагається домогтися у представників України в ТКГ будь-яких даних про результати минулих зборів. Однак вони через проблеми зі слухом не чують того, що говорить їм президент і всіляко знущаються над ним. Наприкінці глава держави наважується звільнити Фокіна.

"Дивитися зовсім не цікаво та й не смішно, а коли то ви мені дуже подобалися", "Зізнайтеся вже, Зеленський поховав кар'єру Кварталу-95 і намагається теж саме зробити з Україною", "Не лізьте хоч ви в політику! Нам і одного вашого вистачило", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Зібралися якось чукча, Штірліц, два наркомана і дистрофік": "Квартал 95" висміяв "слуг" Зеленського

Як повідомляв "Знай.ua", Коломойський підколів ведучих " 1+1": "Начебто башки немає, а ви все одно бігаєте"

Знай.ua писав, Ткач з "Квартал 95" змінив національність: "За настроєм Коломойський"