Популярна українська співачка Ольга Полякова продовжує критикувати позицію влади щодо артистів музичної індустрії.

Зовсім недавно світська діва оскандалилася карантинним концертом у Харкові. Полякова продовжує радувати своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зараз виконавиця поділилася новою фотографією, на якій постала в білосніжному спортивному костюмі і кросівках. "Нахабна дівчинка кайфує (на мотив мокрій", - написала Оля Полякова в підписі до фото. Ці слова практично повторюють рядки з куплета пісні MONATIK і Quest Pistols Show під назвою "Мокра".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Обожнюю Вашу творчість", "На стилі", "Богиня краси"," не йде такий стиль", "Оль, не забудь Настю показати!", "Оля, ви можете собі дозволити, ви трудяжка(хотіла написати "орач",але ми ж дефачки, буде грубувато)", " Оля!!!!! Ти-зірка!!! Не уподібнюйся Каменській!! Будь так високо щоб до глядачів доходив тільки твій світло і запах!!! Будь недосяжною, саме це необхідно щоб тебе обговорили!! Ти-ідеал, ти-створення неземне!! Тільки так !!!! Світ занурився в морок і потрібні зірки до яких не дотягнутися рукою нікому і ніколи!!! Послухай рада дорога!!! Каменських стала в загальний натовп голожопих дівчат, а могла б бути зіркою!!! А ти гідна!! Ти-молодець!!! Натовп повинна бачити тебе тільки високо над собою і тільки тоді ти будеш їй богинею!!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова осоромилася через свої мережі на "Танцях з зірками": "Хоч не Сісі"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова несподівано змінила професію: "Буду в костюмі бомжа"

Знай.ua писав, "Сліпить очі", - Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті"