Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила похвалитися обновками, позуючи на терасі власних апартаментів і примірявши стильне крихітне вбрання, що складається з міні-шорт і топіка коричневого кольору з жовто-червоним квітковим принтом. Так, красуня грайливо зібрала волосся наверх, притримуючи його рукою, оголивши плечі, поки на неї падали промінчики сонця. Зірка не упустила можливості блиснути і масивними грудьми, і пружними сідницями, посилено працюючи у фітнес-клубі, а також не забуваючи про правильне харчування.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.