Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі.

Так, цього разу зіркова красуня показала в сторіс кумедне відео, на якому її можна побачити в епатажному образі, ще й в компанії відомого хореографа Влада Ями.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, колись Леся брала участь в шоу "Танці з зірками" і у неї були конфліктні ситуації з суддею проекту Владом Ямою. Але тепер, схоже, всі негаразди в минулому, і телеведуча знову з'явилася в шоу. На відео, яке показала Нікітюк, вона разом з хореографом красиво позують в закуліссі "Танців". Перед камерою телезірка з'явилася в спокусливій чорній сукні, але найбільше фанатів здивувала лиса голова Лесі, прямо як у ями. За кадром чутно різні голоси, один з них говорить забавну фразу: "Це любов".

Леся Нікітюк і Влад Яма, скрін з сторіс
Леся Нікітюк і Влад Яма, скрін з сторіс

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.