Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість всього за одну ніч підготувався до спільного виступу з Юлією Саніною і Дмитром Жуком на шоу "Танці з зірками".

Артисти блискуче станцювали на паркеті, проте раптово щось пішло не так і по закінченню виступу зірковий суддя пішов до лікаря, повідомивши про погане самопочуття. На щастя для Влада і його рідних все обійшлося - трохи пізніше Яма зізнався, що пошкодив палець правої руки, але рентгенівський знімок не показав наявність перелому. Також танцюрист видав, як виникла неприємність - чоловік невдало зловив Юлію Саніну і почув хрускіт в кисті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, як виявилося, біль в руці все ще не припинялася і Владу довелося робити МРТ. Результати його були невтішними - розрив зв'язок і термінова операція. У своїх Сторіс Яма вирішив ділитися з шанувальниками подробицями, адже ті не на жарт хвалюються за кумира. Танцюрист вже переніс операцію, яка тривала годину, проте через страшний біль вирішив не їхати додому, а ночувати в лікарні, адже з ранку його чекали ще й перев'язки. Красуня-дружина Лілія і їх син Леон дуже підтримують рідну людину, навіть привозять йому смачну домашню їжу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.