Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публикациями.

Зовсім недавно знаменитість виставила кумедний кадр, на якому їх з чоловіком Юрієм Горбуновим маленький син Іван рахував біля стіни з закритими очима, граючи із зірковими батьками в хованки. Так, артистка зазначила, що це одне з улюблених занять хлопчика, щоб коротати осінні вечори, а також засвітила невелику частину їх стильного заміського будинку. Варто відзначити, що кохані поки що приховують обличчя Вані від громадськості, і, до слова, виходить це у парочки дуже професійно.

"А що робите ви осінніми вечорами? Ми з @gorbunovyuriy ховаємося 😂"

Фолловери залишилися в захваті, зазначивши, як виріс Іван і розповівши, що їхні діти теж люблять хованки: "Яка потіха ці маленькі діти😍", " Класно👌, а ми дивимося як ви граєте 😂 Івасик так сумлінно оченята закрив 😍", " Ми з онуком теж у хованки часто граємо (мені 65)", "класна гра! І гарбузи прикольні👍 🏽 😉", " клас 🙌 гра з дитинства🎈", "найулюбленіша гра дитинства✨ ✨".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще