Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, позуючи у власній квартирі на Подолі, сидячи в масивному кріслі з книгою в руках і примірявши стильний кашеміровий костюм-оверсайз тілесного кольору. Так, артистка похвалилася обновкою - на її стіні з'явилася дерев'яна мапа світу, яка тепер радує очі красуні, перебуваючи просто навпроти бібліотеки.

Ольга зізналася, що є досить консервативною, вперше за 8 років привнісши щось нове в дизайн інтер'єру. Фреймут зазначила, що займалася дизайном квартири самостійно, ретельно вибираючи меблі і кольори, щоб ті ніколи не виходили з моди.

"Для мене інтер‘єр оселі - це паспорт людини. Дуже прискіпливо займалася дизайном квартири на Подолі: щоб він був «ever green» та схожим на мене, щоб роки йшли йому на користь і не треба було змінювати меблі. Хіба реставрувати.

Я люблю, коли стиль у помешканні живе з господарем; дорослішає, старішає...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Це вперше за вісім років я дозволила собі змінити інтер‘єр вітальні. Бо враження від компанії, яка займається виготовленням дерев'яних мап з екологічних матеріалів, перемогли консервативність смаку.

...І тепер на стіні -навпроти бібліотеки-маю таку мапу."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".