Російська співачка, телеведуча і акторка Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стала активною користувачкою соціальних мереж, де продовжує радувати своїх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Альбіна опублікувала "зимові" кадри, на яких вона показала, як вміє робити сніговика. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джанабаєвої в мережі Instagram.

"А ми вже зліпили сніговика, і з'їли, а ви чим корисним займалися???", - запитала у своїх підписників Альбіна.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До слова, публікація буквально за кілька годин зібрала десятки тисяч переглядів, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть шанувальники: "Який сніг. А ми ще снігу не бачили"; "Ми теж сьогодні зліпили"; "Везе, я з Києва у нас снігу немає, заздрю"; "З голоду один Меладзе вмирає"; "А нас сніжок подражнив і закінчився, чекаємо".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, екссолістка "ВіаГри" Джанабаєва закрутилася з гардемарином, поки Меладзе вдома готує: "Що ж ми наробили?".

Як повідомляв Знай.uа, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет.

Знай.uа писав, колишня "віагрянка" Джанабаєва вразила фанатів новою зовнішністю.