Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила уривок з власного кліпу на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Так, артистка цього разу приміряла всього лише два образи, зате досить стильних - чорне блискуче вбрання, що складається з топа з глибоким декольте і штанів, а також білосніжний брючний комбінезон і навіть німб, який один з акторів потримав у неї над головою.

Дія ролика розгорталася на невеликій вечірці, де були показані любов, ніжність, страждання і біль різних пар. Кароліна, тим часом, співала на тлі всіх цих подій.

"У новому відео Ані Лорак постає як якийсь спостерігач і уособлення душевності, незримого голосу, який є в кожному з нас. Вона співпереживає героям і хоче донести важливу істину.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ця робота пронизана емоційними переживаннями, тому що любов так чи інакше немислима без страждань. Неважливо, який досвід ви отримали, навіть якщо одного разу вам зробили боляче. Життя триває. Любов все одно прекрасна. Потрібно зберігати здатність любити, відкривати свою душу, адже в цьому і полягає головний сенс", - розмірковує співачка.

Події в кліпі розгортаються на закритій вечірці, в будинку, що захоплює своїм антуражем і різноманітністю персонажів. Історії героїв переплітаються між собою, розкриваючи всю палітру почуттів між людьми: від пристрасті до розчарування, від прихильності до байдужості, від щастя до безвиході. Все як у звичайному житті - контраст емоцій і відчуття, що особисті переживання важливіше чиїхось інших."