Актриса Анастасія Заворотнюк після заміжжя з Дмитром Стрюковим переїхала з усією родиною в США. Так, її дочка 24 річна Анна поділилася незручним моментом зі світовою зіркою кіно.

Читайте Знай в Google News!

Анна вчилася і росла в Америці. Вона згадала випадок, коли сиділа в кафе з коханим і побачила, як поруч проходило троє чоловіків і один з них дуже був схожий на Леонардо Ді Капріо.

Анна тут же зірвалася з місця і почала бігти до зірки Голлівуду. Мало того, вона ще й почала верещати і кричати, що перед нею Ді Капріо. Від такої уваги акторові вдалося сховатися в будівлі з консьєржем. Причому він рятувався практично втечею.

Анна Заворотнюк, фото - https://www.instagram.com/anna_zavorotnyuk/
Анна Заворотнюк, фото - https://www.instagram.com/anna_zavorotnyuk/

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я з диким вереском підстрибую з цієї лавки і починаю кричати: "Дивись, це ж Ді Капріо". Поки я кричу, я думаю, що Ді Капріо з ці стикався не один раз у своєму житті. Він просто дико додає крок і починає мало не бігти від нас. Я схоплюсь і починаю бігти за ним, щоб сфоткатися. Але в підсумку він дуже швидко зайшов в якусь будівлю і ми вже не могли туди за ним зайти, тому що нас зупинив консьєрж", - розповіла дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка онкохворої Заворотнюк в білому гарматі заговорила про весілля.

Як повідомляв Знай. ua, ангел-хранитель Заворотнюк, ця жінка не раз рятувала "мою прекрасну няню".

Також Знай. ua писав, що Заворотнюк в короткій шубці запропонувала пограти.