Колишня подруга і колега Жанни Фріске, актриса Анна Семенович в ефірі YouTube-шоу "Емпатія Манучі" закликала телеведучого Дмитра Шепелєва зробити перший крок на примирення з рідними своєї покійної цивільної дружини Жанни Фріске.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, син співачки і телеведучого Платон повинен бачитися з бабусею і дідусем, а також рідною сестрою Жанни Наталією. Рідні Жанни дуже люблять хлопчика і це для нього ще одна моральна травма - досить росте без мами, то ще й не може бачитись із рідними людьми.

Наталя Фріске
Наталя Фріске

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є хлопчик, який повинен вирости в максимально повноцінній родині. У нього і так трагедія, він росте без мами. У нього прекрасна тітка Наташа. Розумна, добра, щира. Чому вона не може брати на пару днів племінника, водити його в гості, читати казки на ніч", - каже Семенович.

Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua
Дмитро Шепелєв з сином, фото: livestory.com.ua

За словами Семенович, батьки і сестра Фріске, залишилися без онука і племінника. Вони абсолютно не беруть участі в його вихованні через скандал після смерті Жанни. За її словами, перший крок до примирення повинен зробити саме Шепелєв. В даному випадку йому, як вона думає, необхідно забути про свої амбіції і почуття.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв згадав найщасливіший день у житті: "Відтоді не можу..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров після ласк з Поляковою заявив про возз'єднання України та Росії: "Символічна зустріч"

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах