Популярний український хореограф Влад Яма, який є суддею проекту "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу шоумен показав знімок з перебинтованою рукою, а в підписі до нього розповів про операцію на цій самій руці. Виявилося, що під час чергового ефіру танцювального шоу Влад пошкодив руку – порвав зв'язки, а оскільки саме воно не заживе, йому довелося зробити операцію.

Читайте Знай в Google News!

"Прилетів, зловив, отямився – гіпс! Дякую за підтримку і теплу вечерю моїм рідним 🤗 @liliya_yama ❤️ і всім, хто цілодобово пише приємні слова! Операція пройшла за планом. В інституті я не вперше, так що відчував себе як вдома. Артур Анатолійович, дякую за ваші золоті руки і смачну каву. Медперсонал - за турботу. Далі 4-5 тижнів в гіпсі і ще більше - реабілітація. Поки боляче. Танцювати - буду! Погоджуватися на авантюри – ні. Обійняв", - розповів Яма в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.