Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в чарівному образі, вона виглядає дуже молодо і свіжо.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Наталя зображена на білому тлі, вона сидить на підлозі і не дивиться в камеру, як ніби про щось задумалася. Перед камерою зірка з'явилася в цікавому білому образі – на ній стильні штани і теплий пухнастий светр, а на ногах модні чоботи. Волосся співачки акуратно укладені, а на її обличчі цікавий макіяж. У підписі до фотографії Могилевська написала: "Ми користуємося розумом, щоб здаватися, а не серцем, щоб бути #Могилевська #вкиевеосень #white #position. Photographer: @artem.plutalov. Look: @spazio.ua. Style: @dve4er і @_gerasymyuk_. Make-up: @kris_tina_m_". Фанати в захваті від нового знімка зіркової красуні, її завалюють компліментами, відзначаючи, як молодо вона тут виглядає.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".