Відомий український співак і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram.

Публікації Вови зазвичай мають жартівливий характер, як і його фотографії. А цього разу зірковий красень розповів фанатам кумедну історію про те, як за допомогою соцмереж можна творити добро.

Читайте Знай в Google News!

"Слухайте, як класно, коли соціальні мережі працюють на позитивний результат, а не щоб просто наср*ти і піти. Якраз недавно пережив такі історії і зрозумів, що гріх не розповісти. Їздив в @unit.city, Але день для поїздки вибрали скажемо прямо, не найвдаліший – на вулиці чи то -2, чи то -100. І як ви думаєте, що я надів? Куртець, легенький такий на + 15 десь. Обожнюю своє вміння правильно підбирати одяг. Я зняв про це сторіс, бо холодно було неможливо - мовляв, одягайтеся тепліше, не геройствуйте. І через пару хвилин до мене підійшов хлопець, який працює в кав'ярні, і приніс капучино! Він побачив мою сторіс і зрозумів, що потрібно терміново рятувати", - розповів Дантес у підписі до фотографії і додав ще одну історію про те, як ходить купувати теплі речі і натрапив на дуже доброзичливого консультанта в магазині.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.