Після того як Еріка Герцег і Ольга Меганська пішли з "ВІА Гри", в проєкті з'явилися нові обличчя. Дівчата вже встигли взяти участь у фотосесії з колишньою солісткою Уляною Синецькою.

Читайте Знай в Google News!

Відомий російський продюсер Костянтин Меладзе, який протежує дівоче тріо "ВІА Гра" нещодавно оголосив про оновлення складу гурту. Новими учасницями стали Софія Тарасова і Ксенія Попова, А ось Уляна Синецька залишилася. У своєму Instagram Меладзе нещодавно показав відверте фото дівчат в пікантних образах, яке викликало бурхливе обговорення в соцмережі.

Але продюсер цим не обмежився. Спочатку на офіційній сторінці колективу з'явилося загадкове відео, яке скоріш за все є фрагментом нового кліпу ВІА Гри. А тепер Меладзе розбурхав уяву шанувальників новим кадром.

На фото всі три молоді дівчини з оновленої ВІА Гри постали перед камерою у відвертих позах на капоті машини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

оновлена ″ВІА Гра″, фото Instagram
оновлена ″ВІА Гра″, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меладзе показав новий склад гурту ВІА Гра

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка ВІА Гри роздяглася догола для благої мети.

Також Знай.ua писав, Віра Брежнєва показала, як виглядала до популярності.