Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам відео, на якому заявила, якщо фотка набере мільйон, королева ночі повторить її без трусів. Так Полякова відреагувала на коментарі хейтерів під знімком, на якому зображена з розставленими ногами на стільці.

Читайте Знай в Google News!

Королева ночі сфотографувалася на стільці у вільній позі у стильному спортивному костюмі, через що її розкритикували підписниці.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Нахабна дівчинка кайфує", – підписала вона фото.

А на хейт зняла ціле відео, в якому пояснила, що люблячі себе жінки ніколи не будуть називати когось товстою, тупою, старою, дурною. Бо те, що жінка висловлює, це її нутро, це її стан.

"Просто на секунду представить, что нет этого белого костюма и фото заиграет по-другому))) (я не извращенец)))", " Ще не бабця і тіло супер. Можна Любу позу", "Нахабно і непристойно, навіть зірки можуть злетіти з орбіти, якщо сильно "зазвіздяться", "Мати двох дітей. Що нормально для 15-річної дівчинки, вульгарно для дорослої тітки", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

А вчора Полякова вирішила взагалі змінитись до невпізнаваності - руда бестія з блакитними очима.

На відео Полякова зі своїми помічниками вставляють, а потім дістають блакитні лінзи. Вона кричить від болю все відео і розповідає заодно деякі моменти з особистого життя.

Чоловік за кадром, який знімав відео Полякової жартує: "Ти що юудеш, як Melovin - з різними очима". На той момент одну лінзу з ока Полякової вже дістали, а другу ніяк не могли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.