Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість презентувала численним шанувальникам яскраву новинку - несподівану пісню українською мовою "Не стримуй погляд", а тепер порадувала ще й жіночним кадром зі свіжої фотосесії.

Так, артистка приміряла вбрання рожевого кольору, доповнивши його жіночним макіяжем, який вигідно підкреслив очі красуні і надав її образу більшої ніжності. При цьому Ірина поцікавилася у шанувальників, яким вони бачать рожевий колір - ніжним або звабливим і підступним.

"Рожевий-це колір ніжності або підступного зваблювання?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

🎀"

Фолловери не пройшли повз, висловлюючи свою думку і засипаючи Білик компліментами: "це два в одному.😄 Ніжна підступність 😁 а якщо серйозно, колір ніжності.", "Чарівна фея💗", " якщо на вас Ірина то це ніжність, легкість...", "Дуже красива жінка і неймовірно приємна в спілкуванні😘❤️Балуйте нас частіше прямими ефірами, ми за вами сумуємо❤️❤️❤️", " рожевий-колір ніжності,легкості,тяжіння, чарівності...🔮 ", "Чарівне фото!!!".