Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила уривок з прем'єри власного кліпу на пісню "Sestra", який вийшов не тільки стильним, але і досить відвертим. Так, артистка приміряла безліч різних образів, більшість з яких створювали ілюзію оголеності. Також в кліпі взяла участь ще й донька Віри, 19-річна Соня Кіперман, яка навчається в Каліфорнії, США. Дівчина з'явилася перед камерами в білосніжному костюмі, що складається з міні-топа і коротеньких шортів, засвітивши струнке тіло.

Так, Брежнєва видала, чому в ролику знялася її донька і нагадала аудиторії, що в реальному житті у неї є три сестри: Галина, Вікторія та Анастасія, проте зараз дівчата живуть в різних країнах і містах, але бачаться при будь-якій зручній можливості. Також виконавиця зізналася, що вважає всіх дівчат сестрами, а близьких людей у неї набагато більше, ніж могло б вміститься в ролик.

"Мої сестри. 💛

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сестри по духу і навіть більше, ніж сестра - моя кровиночка, старша донечка Соня.

У мене, звичайно, є рідні сестри, але зараз ми всі розкидані по різних містах і країнах, а в пісні хотілося сказати, що ми взагалі всі дівчатка - сестри. І в нашому сестринському колі - сила 💛

Зібратися, поговорити, виговоритися, порадитися і просто забути про все, потанцювати! Найкраще адже, коли радісні і сумні моменти є з ким розділити!!

Моїх близьких набагато більше, ніж могло поміститися в кліпі!"