Відома українська акторка Ольга Сумська несподівано попросила про допомогу, щоправда, не для себе. Акторка намагається прилаштувати у новий дім та сім'ю кішку Балерину.

Читайте Знай в Google News!

Ольга Сумська в інстаграм-сторіс виклала фотографію красивого світло-рудого кота і попросила прихистити його в себе, у кого є така можливість. Тваринка недавно осиротіла і тепер шукає нову сім'ю.

Ольга Сумська, фото: instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, фото: instagram.com/olgasumska

Виявляється, власниця цієї чудової тваринки у жовтні померла і тепер немає кому дбати про її вихованців. Тваринку звати Балерина і Сумська просить прихистити осиротілу кішку. Акторка зазначила, що з Балериною немає жодних проблем - кішка поводиться добре і не стресує. Балерина виявилася досить приязною тваринкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Харків. Балерина - красива осиротіла кішка шукає новий дім і сім'ю. Після смерті господині (жовтень) залишились вихованці. Кішку тимчасово взяла до себе, стерилізувала. Поводиться вдома культурно, без стресів, ходить знайомиться. Ім'я її Балерина. Хто хоче вдома мати таку Балерину?", - йдеться в описі.

Фото: instagram.com/olgasumska
Фото: instagram.com/olgasumska

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула зіштовхне лобами Ласточкіних та Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"