Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетну серію кадрів, на яких показала, як починається її ранок. Так, артистка, відкриваючи очі насамперед бачить на своєму білосніжному ліжку кращого друга - собачку породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік, якого так обожнюють численні шанувальники зірки. Чотирилапий улюбленець з радістю дає себе обіймати і тискати за щічки, а сама Леся навіть жартує, ніби Рафаель - це її дитина і пропонує йому відправитися в школу.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Пізніше, коли песик ніжиться поруч із зірковою господинею, та робить для нього невелику ранкову зарядку, хапаючи то за передні, то за задні лапки і забавно піднімає їх, акуратно рухаючи в різні боки. При цьому видно, як пухнастик обожнює Нікітюк і дозволяє робити з ним все, що вона забажає.

"Починаємо ранкову зарядку!

Ііі раз-два-три-чотири... Задню лапку...раз-два-три-чотири...

велосипедики!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.