Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з культовою голлівудською акторкою Скарлетт Йоханссон. Так, фанати артистки за допомогою фотошопу "познайомили" двох знаменитостей, щоб привітати таким незвичайним чином Скарлетт з днем народження - 22 листопада секс-символу виповнилося 36 років.

Так, красуні разом позували на білосніжному фотофоні, а аудиторія навіть змогла порівняти їх стиль: обидві зірки приміряли топи-корсети в світлих тонах і штани-оверсайз, засвітивши стрункі фігури.

Варто відзначити, що завдяки шанувальникам виконавиця вже встигла "познайомитися" з такими легендами, як Леонардо Ді Капріо, Роберт Паттінсон, Том Хіддлстон, Роберт Дауні-молодший, Белла Хадід, Райан Ренольдс і багатьма іншими. Крім цього, Кароліна не раз виходила заміж, переважно за Сергія Лазарєва, була вагітна другою дитиною і подорожувала по світу, не виходячи з дому.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще