Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 330 тисяч підписників. Вона регулярно радує своїх шанувальників цікавим контентом.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу українська знаменитість поділилася яскравим літнім знімком, який, судячи за написами на кульках, був зроблений в її 30-й день народження. У кадрі телезірка позує в короткому рожевому комбінезоні та бежевих босоніжках на танкетці. Поруч з нею стоїть її домашній улюбленець.

Варто відзначити, що в підписі до фотографії Лебідь заінтригувала українців подробицями нового сезону "Аферисти в сітях".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Фотка літня, новини - зимові 🌟🌟🌟 Я не очікувала, що взяти участь у програмі "Аферисти в сітях-6" відгукнеться стільки людей! Не дивуйтеся, якщо побачите в телеку свого сусіда або сусідку!🥳 Вони знайшли дуже круті фокуси! І реально можуть стати зірками TV🌟🌟🌟 На нашому знімальному майданчику🤘🤘🤘", - написала Олена-Крістіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь потягнула подругу на пляж поплавати без купальників.

Як повідомляв портал Знай.uа, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь у весільній сукні засяяла від радості.

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь поділилася бонусами понеділка: "У мене, наприклад, крутиться"