Модель Альона Омович, яку через кількість пластичних операцій в мережі прозвали "українською Кардашьян", осоромилася, занадто сильно відредагувавши своє фото. Підписники помітили, що палець руки, в якій Омович тримає тарілку зі спагетті, занадто довгий.

Українська Кардашьян зараз потрапила до лікарні. На жаль, свій день народження знаменитості довелося відзначити на лікарняному ліжку. Ходили чутки, що Олена підхопила коронавірус, або навіть лопнув імплант (на одній з фотографій груди моделі здаються менше). Але виявилося, що у Омович запалення нирок. Зараз її вже виписали і вона може повернутися додому.

Щоб не вганяти передплатників в смуток лікарняним контентом, Олена виклала фото з минулого, де ласує пастою, сидячи за столиком в ресторані. Однак фанати виявилися прискіпливі, і, пильно розглянувши фото помітили, що у Олени один палець набагато довший і якось підозріло зігнутий. Не обійшлося без фотошопу, в чому коментатори негайно дорікнули Олену. Але ж їй зараз не до того, щоб пильно розглядати власні знімки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Олена Омович показала відверте фото в соцмережі

Також Знай.uа писав, Українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.