Телеведучий Дмитро Шепелєв - вдівець померлої від раку співачки Жанни Фріске, виховує їх з Жанною сина-семирічного Платона. Незважаючи на те, скільки бруду було вилито сім'єю і подругами Жанни на Дмитра, здається, він дуже навіть турботливий батько, а крім того — на одній хвилі з сином.

Не так давно в своїх Instagram-сторіз Шепелєв поділився "дорослими" інтересами Платона. Виявляється, хлопчик у свої сім років задивляється на жіночі груди. А ще постійно просить тата включити що-небудь з рейтингом 18+.

Знаменитість розповів про сімейну традицію дивитися по вихідних фільми. Діти називають це "засмоктати фільм".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дрібні, звичайно, постійно уламують нас включити що-небудь 18+. Вони вважають за краще жахи, але ми тримаємо оборону", — написав Шепелєв.
Також телеведучий розповів, що побачивши в журналі фото тенісистки Анни Курнікової, Платон звернув увагу на її груди. Між батьком і сином стався такий діалог:

- Тату, це циці?

— Так.

- Заглядіння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Шепелєв перетворився на п'яницю, не врятувала навіть наречена: "пляшка в день".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв розповів про розбиті мрії своєї коханої.

Також портал Знай.ua писав, що Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва:"Він над Жанкою знущався".