Прима-балерина Катерина Кухар у своєму Instagram поділилася досить відвертим фото, яке викликало бурхливу реакцію у фанатів. Свою фотографію вона супроводила постом, присвяченим вдячності, проте мало у кого "дійшли руки" прочитати пост до кінця — адже на фото Кухар позує абсолютно без нижньої білизни!

Акуратні принади стрункої артистки ледь прикриті сукнею рожевого кольору. Розпущене волосся до плечей, широка щира посмішка, мрійливий погляд і поза а-ля "Мерилін Монро", — все це не могло залишити байдужими підписників Каті.

Всього за 5 годин фотографія набрала понад 14 тисяч лайків. У коментарях засвітилися такі українські знаменитості як телеведучий Володимир Остапчук, співачка Гайтана і багато інших.
Шанувальники відповідали, за що вони вдячні сьогоднішньому дню, чому в коментарях створилася приємна, доброзичлива атмосфера.

вірите в силу подяки?✨ Кажуть, що це найшвидший шлях до достатку! ⠀ Давайте напишемо в коментарях за що ви вдячні цьому дню...♥️ ⠀ Я почну: 💭За аромат квітів на столику біля ліжка; 💭За майбутній спектакль; 💭За любов; 💭За можливість насолоджуватися музикою в поїздці; ⠀ Все просто, а тепер ваша черга 👇🏻 Катерина Кухар

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Катерина Кухар" підпалила " мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.