Знаменитий актор Сергій Безруков на своїй сторінці в Instagram поділився радісною новиною. Відомо, що знаменитість займається благодійністю і підтримує дітей-сиріт. Так, один з підопічних Безрукова нарешті знайшов сім'ю.

Йдеться про 15-річного Данила з Кемеровської області. Як розповів актор, хлопчик мріяв грати за Барселону. Його кумиром завжди був і залишається Ліонель Мессі. Він також мріяв подорожувати з друзями і водити машину. Але найзаповітнішою і теплою мрією у цього не по роках серйозного хлопчика була справжня сім'я і будинок. Адже все, що залишилося у хлопчика від його біологічних батьків — це два свідоцтва про смерть.

"Сім'я потрібна підліткам не менше, ніж малюкам. Тільки надія на неї у них тане з кожним роком. Але ось тепер головна мрія Дані збулася! А значить, збудуться і інші. І життя його зміниться - будемо сподіватися, раз і назавжди", - написав Сергій Безруков. До свого посту він доклав посилання на сторінку благодійного фонду Change One Life, який і допоміг сироті Данилу в пошуку сім'ї. Також Безруков запропонував шанувальникам ділитися хорошими новинами і запитав, що доброго сталося в їхньому житті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, помер Джигарханян: розлучення, зради, театральні інтриги покійного актора.

Як повідомляв Знай.ua, помер Армен Джигарханян: театр у скорботі.

Знай.ua писав, колишня Джигарханяна сфотографувалася "голою" з бородатим піаністом: "зняла все, крім макіяжу".