Український музикант Віктор Павлік зустрівся на зйомках з дівчатами-близнючками з дуету Анна-Марія.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне фото було опубліковане в соціальній мережі "Фейсбук".

На знімку можна побачити, як Павлік стоїть між двох однаково одягнених жінок, обіймаючи їх за талію. Всі троє посміхаються і дивляться в об'єктив камери.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дівчатка, мої коліжанки", — підписав фото народний артист України.

Примітно, що колежанками Анну і Марію Павлік може вважати не лише тому, що всі вони співаки. Річ у тім, що на початку 90-х років Віктор теж був учасником музичної формації "Анна Марія", яку навіть було визнано найкращою поп-групою 1993 року. Дівчата ж народилися у 1988 році, і хоча й встигли вже у 6 років вперше з'явитися на сцені у конкурсі близнюків, все ж до справжньої кар'єри в шоубізнесі їм було ще дуже далеко: свій дует, який по назві співпадає з гуртом Віктора Павліка, вони заснували аж у 2004 році.

Варто зазначити, що у коментарях під публікацією у фейсбуці було досить багато негативних відгуків. Анна і Марія родом з Криму і робили суперечливі заяви щодо приналежності півострова.

"Це ж ті дівчата, які не знають чий Крим і що Росія воює проти України", — йде мова в одному з коментарів.

"А цікаво, чим і як ми, як Ви кажете, «зганьбили» свою країну? Тим, що намагаємось якісно і чесно робити свою справу в своїй країні, незважаючи на всі складнощі (артисти зрозуміють), пишемо пісні українською мовою, тим самим, вносимо свій вклад в розвиток саме української музики, сплачуємо податки, беремо участь у багатьох благодійних концертах і проектах, і насправді любимо і поважаємо свою країну і людей. Нікому і нічого поганого за своє життя ми не зробили, бачить Бог. Жоден закон ми не порушили. Ми живемо по совісті. Про які корисливі цілі Ви кажете?? Ви нас зовсім не знаєте в щось стверджуєте... Судите.

Не треба себе вважати більше українцем, ніж ми. Україна дуже різна. Але це не означає, що той, хто гучніше всіх викрикує «Слава Україні» є найбільшим патріотом. Для нас патріотизм в іншому, в справах", — відповіли на це з акаунту Анна-Марія Опанасюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Молода дружина Павлика відповіла на нападки за зовнішність

Як повідомляв портал "Знай.ua", Молода дружина Віктора Павлика визнала власні помилки

Також, "Знай.ua" писав, що Молода дружина Віктора Павлика змусила хвилюватися про себе