Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила в сторіс величезну кількість архівних кадрів, показавши, як виглядала до початку блискучої кар'єри в шоу "Ревізор" в 2011 році. Так, артистка продемонструвала і студентські роки, і кардинальну зміну іміджу. Виявляється, раніше красуня змінювала колір волосся, немов рукавички, була і руденькою, і брюнеткою, носила досить відверті вбрання з глибоким декольте і без сорому фотографувалася в бікіні.

Ольга також повідала про те, як вирішила переїхати на заробітки в Лондон, будучи юною студенткою, а також сумну історію свого першого кохання - британця на ім'я Ніл, який є батьком її старшої доньки Злати Мітчелл. Юній красуні довелося виконувати в Лондоні досить брудну роботу: вона працювала офіціанткою, вантажником, мила підлоги, а якось ледь не стала повією, хоч все і обійшлося. Варто нагадати, що зараз Фреймут перебуває в щасливому шлюбі з генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, в шлюбі у пари з'явилося ще двоє дітей: Валерій і Євдокія.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"У Лондоні мені допомогла вижити дивна суміш характеру: нахабство і наївність. Я не знаю, як мене батьки відпустили, але я вміла переконувати. Перевелася у Львівському національному університеті на вільне відвідування.

Я була відмінницею-сказала батькам, що мене чекає робота і навчання, взяла 50 фунтів, блоки сигарет, горілку - щоб продати. І не полетіла, а автобусом через Ла-Манш поїхала до Лондона"

"Доводилося виживати, працювати офіціанткою, вантажником ... я сама собі писала дивовижні рекомендації, завдяки хорошій англійській і я не боялася роботи. Все робила як на конкурс.

Мила підлоги - вони блищали, приносила каву - мені залишали чайові, мене навіть вербували в повії ...

Але! слава Богу, я втекла. Попросила добрих людей мене прихистити...

Юність для того і дана нам, щоб ми помилялися, тому що в зрілому віці робити помилки якось на личить"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".