Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим треком "Если бы", написану одним з його шанувальників, а вже через тиждень представив і кліп на пісню. Так, артист зізнався, що навіть спеціально схуд для ролика, в якому зіграв хлопця, який ніяк не може зважитися припинити відносини зі своєю не менш нерішучою дівчиною. Дії картини відбуваються в одній кімнаті, де Володимир і танцює еротичні танці з акторкою, і сумує, заплутавшись у власних думках, поки навколо нього всі затягнуті своїми справами.

“У кліпі я вирішив зробити те, що ніколи раніше не робив. По-перше, я звернувся до хореографа-постановника Дениса Стульнікова, щоб той навчив мене пластиці тіла й танцювальним рухам.

По-друге, я навмисно схуд для зйомок. І поки герой пісні “Лайки” не може прийняти рішення, я зважився на щось нове для себе в цьому кліпі"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Режисером ролика традиційно став Леонід Колосовський, який знімав всі попередні кліпи Дантеса. За словами співака, той дуже добре відчув пісню і передав її зміст у відео. Сам Леонід зазначив, що за допомогою танцю команді вдалося висловити почуття, які переживає головний герой.

Володимир Дантес, бекстейдж

"В роботі "Если бы" нам вдалося, за допомогою танцю, в кожному русі та жесті висловити почуття, які переживає герой. Ми бачимо в танці постійний конфлікт героя з його жінкою - то вони сваряться, то миряться, то вона домінує, то він. В результаті цих гойдалок, Вона йде, покидає світ героя, в якому він залишається абсолютно самотнім.

У людини, яка з кимось розлучається, дні летять непомітно, ніби хтось просто вимикає/вмикає світло. Ми використовували світлові рішення, щоб показати стан героя - його спокій, відчай, тривогу, ледарство, якийсь вибух. Кожен стан, період життя підкреслені зміною світла - від м'якого, теплого до тривожного, абсолютно ейфорійного”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.