Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів в стоїх Сторіс, показавши, як проводить вечір в компанії красунь-доньок - Маші і Аліси. Так, зіркова матуся вирушила з малятками на прогулянку по нічному Подолу, покатавшись і на колесі огляду, а після зробивши навпроти нього кумедне спільне фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому артистка також зняла приголомшливий вид на Київ з висоти і гордо показала старшу 15-річну Машу, яка приміряла масивний жовтий пуховик-оверсайз, а в якості макіяжу зробила стрілки на повіках.

"Дві які думають, що вони богині і одна Аліса точно це знає 😂 😂 😂 "

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю Ольги компліментами:" які красиві всі дівчатка і щасливі🔥 🔥 🔥", " Оля, у вас Малявка вогонь!!! 🤣 🤣 👍 👍 👍 ", "Не дві а три ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍", "Машуня копія мама, а молодшенька богиня👏 😚", "які миленькі!👍 ", "ак б Аліса не кривлялася, вона все одно дуже красива дівчинка😊. Бережіться хлопчаки 🤣","дівчатка чарівно красиві, мама Богиня🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику