Популярна українська телеведуча, а також цікавий інтерв'юер Маша Єфросиніна частенько радує своїх шанувальників яскравими кадрами з життя. Цього разу Маша вирішила поділитися новим кадром зі свіжого фотосету.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram
Публікація Маші Єфросиніної, скріншот: Instagram

"А прокидатися-то все складніше і складніше", - підписала публікацію Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, публікація Маші за кілька годин зібрала понад 7 тисяч лайків, а також безліч коментарів з компліментами. Не варто також забувати, що Маша в останні кілька днів активно говорить про теми захисту жіночих прав.

Так, Маша вирішила боротися проти нетерпимості і насильства. У кожної людини є право на щасливе життя.

"Нетерпимість до насильства-крок до його подолання! Я толерантна людина. Але у мене нуль толерантності до людини, яка ображає іншу... І вас закликаю до того ж. А ще звертаюся до всіх дівчат, які знаходяться в аб'юзивних стосунках, і читають мене - ви ні в чому не винні, ви не якісь не такі, у вас є право на щасливе життя! Просіть допомоги у рідних і друзів. Це нормально! Це боротьба за життя. Припиняйте мовчати!", - пише Маша Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кравець з кварталу згадала про знущання чоловіків, серце розривається: "Це не жарти".

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна встала на стежку війни з насильством щодо жінок.

Знай.uа писав, Плакидюк видала, як гаряче розважалася з Поляковою та Єфросиніною.