Українська співачка Ані Лорак, яка "втекла" до Росії, надіслала своїй аудиторії повітряний поцілунок.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне коротке відео з'явилося у розділі сторіз на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі можна побачити, як Лорак їде у шикарному авто з салоном у світлих кольорах. Вона знімає себе на селфі камеру, яка трясеться від поїздки в машині. До відео вона й додала маску: невеличку "татушку" у формі червоного сердечка на щічці під оком, яка досить гармонійно поєднується з її знаменитою родимкою-мушкою. Одягнена жінка у білий светр, на її вухах — масивні золоті сережки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У кадрі Ані Лорак кривляється, відправляючи пухкенькими губами, немов у самої Барбри Стрейзанд, поцілунки у повітря. Така "кокетлива" поведінка взагалі характерна для образу зірки у соціальних мережах.


А ось кілька тижнів тому Лорак мала шанс поговорити про своє дитинство, яке вона провела в Україні. Вона привітала маму з днем народження і залишила їй побажання.

Примітно, що доля малої Кароліни складалася важко, хоча вона й запевняє, що не тримає зла на батьків. Ані Лорак народилася в селі Кіцмань Чернівецької області, у співачки було двоє братів - старші Сергій та ігор, молодший Андрій. Мати і батько Ані Лорак вирішили розлучитися ще до її народження, пізніше сім'я співачки переїхала до Чернівців, де жили дуже бідно, грошей не вистачало навіть на їжу або меблі в будинку. У 1985 році після народження молодшого братика Андрія, мамі Жанні довелося віддати Ігоря і Кароліну в інтернат, проте там майбутня співачка відчувала себе набагато краще, адже почала нормально харчуватися. У 1987 році старший брат Сергій, з яким зірка була особливо близька, загинув в Афганістані, його втрату Лорак переживала особливо важко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.