Російська телеведуча, актриса і відеоблогер Анастасія Івлєєва найбільш відома як зірка соціальної мережі Instagram і ведуча телепередачі "Орел і Решка".

Нещодавно вона домовилася з російським співаком і актором Єгором Крідом, який починав свою сольну кар'єру в 2011 році, обмінятися профілями в Instagram і Telegram, маючи можливість робити все що завгодно.

Читайте Знай в Google News!

"Архівчик. Молоді, гарячі ще на початку кар'єри, вірте в себе і все получіца", — написала Анастасія в підписі до фото, на якому молоді люди постали в образі людей, які мають фінансові проблеми і виглядають брудними.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Їм не доводилося сидіти годинами під увагою візажистів. Була взята вже готова фотографія і просто підставлені особи Івлєєвої і Кріда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" дістала Старий архів: коров'яче вим'я, брудний під'їзд і немитий посуд. Івлєєва ніколи не приховувала, що вона народилася в звичайній родині і рано почала працювати на дивних непрестижних роботах. Однак дівчина прагнула до більшого, що і спровокувало її переїзд до Москви, ведення блогу і відвідування кастингів.

Як повідомляв "Знай.ua", Ивлеева тепер живе з Кіркоровим? Елджей перетворився на копію колишнього Пугачової.

Знай.ua писав, Подружка Івлєєвої в "Орел і Решка" розщедрилася на номер в готелі за $ 28 тисяч. Фірмовий люкс знаходиться на 22-му поверсі готелю, куди піднімає особистий ліфт. Хоча, якщо бути точним, весь поверх і є номером.