Ще вчора Олена Омович з лікарні заявляла, що фото в купальнику до кінця року не буде, а зараз виставила в сторіз свою оголену попу.

Читайте Знай в Google News!

Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила декілька пластичних операцій, збільшивши груди й сідниці. На своїй сторінці в Instagram модель часто публікує відверті фото.

Однак, напередодні Олена засмутила своїх шанувальників, повідомивши, що "фото в купальнику" тепер найближчим часом їм чекати не доведеться. Омович відзначила своє 26-річчя в лікарні. Вона розповіла, що потрапила туди з різким болем і підозрою на каміння в нирках. Однак після обстеження лікарі діагностували у моделі двостороннє запалення нирок. Про це Омович розповіла шанувальникам в Instagram, зазначивши, що не зніматиметься оголеною до кінця року.

Та не пройшли й пару днів, як Омович виставила своє тіло в мережу. Цього разу українська Кардашьян показала свою попу Гаррі Поттеру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фото, яке Омович розмістила в сторіз, модель сидить біля екрана телевізора, повернувшись до камери спиною. Олена позує в білому прозорому боді, яке чудово демонструє її округлі сідниці, пишні груди, вигини тіла. На екрані - Гаррі Поттер.

"Уже такий новорічний настрій", - підписала фото Олена Омович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українську Кардашьян терміново госпіталізували

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Також Знай.ua писав, модель Альона Омович показала чергове відверте фото в соцмережі