З'явилася інформація про те, що ілюзіоніст Сергій Сафронов був звільнений з ТНТ за підказку в шоу "Битва екстрасенсів".

Її прокоментував Марат Баширов і заявив, що не вірить в ситуацію з хабарем. Адже якийсь екстрасенс (відьма) Аліна Вердіш опублікувала відео на Youtube, в якому заявив що скептик за півтора мільйона рублів здатний допомогти пройти вступні випробування.

Читайте Знай в Google News!

На ТНТ ж повідомили про те, що до свого коментаря про відсторонення Сергія нічого не можуть додати. І уточнити те, відсторонений або все-таки звільнений скептик, вони теж не змогли.

"Я перший раз чую цю інформацію, такого бути не може. Ми рідко бачимося з Сергієм, в основному тільки на зйомках. Наступні зйомки будуть, до фіналу ще кілька зйомок. Я знаю Серьогу, і він такого робити не буде. У нього велика зарплата, і йому немає сенсу щось зливати. Це "жовтяниця" якась. Аліну Вердиш я не знаю. Хто це? Серед учасників "Битви екстрасенсів" її немає", - поділився Башаров.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В Instagram-акаунті екс-артистки шоу Братів Сафронових і дружини Сергія з'явилися відео в Stories, де він безтурботно грає зі своєю донькою. Так і не скажеш, що його зі скандалом звільнили з "Битви екстрасенсів" за хабарі.

А з приводу цін. то на підказки вони були пристойними. За випробування "Ширма" — 600 тисяч рублів, "Багажник" — 900 тис.згодом по 200 тисяч за випробування і обіцянку, що чарівник зуміє дійти до фіналу. Підказки давалися за відпрацьованою схемою. Слід було спостерігати за тим, як Сафронов тримає річ головного героя.

Також конкурсанти отримували деяку інформацію про життя редакторів та інших членів знімальної групи, щоб вразити колектив і набрати більше "балів" для проходження далі.

За словами Вердіш, у неї збереглися записи переговорів, банківські перекази, і повідомлення зі злитими завданнями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасник "Битви екстрасенсів" звинуватив програму в обмані: "Втерлися в довіру і..."

Як повідомляв "Знай.ua", перші кадри з 21 сезону "Битви екстрасенсів" схвилювали телеглядачів.

Знай.ua писав, маг з "Битви екстрасенсів" передбачив, коли буде пік захворюваності і криза в Україні.