Оля Полякова поскаржилась, що уряд байдужий до скрути, в якій опинився музичний бізнес.

Читайте Знай в Google News!

В ефірі програми "Право на владу" співачка та телеведуча Оля Полякова розповіла, що вона працює як ФОП та поскаржилась: музичний бізнес занепадає. Через запроваджений карантин пів року немає концертів, музичні працівники зазнали величезних втрат. Але від уряду жодної підтримки музиканти не отримали.

За словами співачки, її музиканти пішли працювати в інші сфери.

"У мене музиканти пішли працювати в Glovo, танцівники пішли у таксисти", - каже Полякова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри те, працівники шоу-бізнесу готові потерпіти, розуміючи ситуацію, готові підтримати державу, але хотіли б, щоб їх хоча б вислухали.

″Ми готові насправді підтримувати державу теж, ми готові потерпіти, ми готові на це, але ми б хотіли, щоб нами вели хоча б діалог. Щоб принаймні створили якусь групу там, у владі, щоб хоча б вислухали, які у нас проблеми. Тому що міністерство культури взагалі не розуміє, чим живе музичний бізнес", - сказала Оля Полякова.