Українська співачка Оля Полякова вийшла на відеозв'язок у політичному ток-шоу"Право на владу". Вона розповіла, як виживати представникам шоу-бізнесу в період пандемії коронавірусу.

Компенсація, яку збирається виплатити держава представникам ФОП (в їх числі і Оля Полякова, і її сценічна команда) — всього 8 тисяч гривень.

Звичайно ж, цих грошей недостатньо, щоб артист з його витратами міг утриматися на плаву. Полякова розповіла, що стан настільки плачевний, що її музикантам доводиться шукати інші джерела доходу. А деякі з них навіть пішли працювати в доставку їжі Glovo.

Оля Полякова офіційно зареєстрована як ФОП і офіційно платить податки. А ось недоотриманий прибуток і скасовані концерти музикантам ніяк не компенсуються, на відміну від того, як це відбувається за кордоном.

" Ви знаєте, нам жити нема за що. Нам нема за що утримувати музикантів. Вже музиканти мої пішли працювати в Glovo, вже танцюристи пішли працювати в доставку. Ми не заробляємо вже півроку "

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз податки їй платити просто нема з чого.

Співачка також зазначила несправедливість того, що кінобізнес підтримується державою, а музиканти — ні.
"Нас просто викинули з поля зору", — поскаржилася Полякова.

Нагадавши, раніше Оля Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила натомість: "Просто на секунду..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зустрінеться в ефірі з Єфросиніною і Плакидюк: "келишок підготуйте".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова не на жарт захопилася ретушшю, українці вже не впізнають.