Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності і стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі. Нещодавно на фан-сторінці артистки в Instagram розмістили кадр з останнього кліпу Тіни. На фото можна помітити красиве татуювання у вигляді ангела на шиї співачки.

"Колаборація Тіна Кароль х Arley Sign, присвячена виходу альбому Тіни Кароль – "Знайти своїх". Придбати тимчасове тату з сільфом можливо на сторінці Arley Sign. Ціна 100 грн", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що кліп-трилогія "Знайти своїх" Тіни Кароль зібрав на YouTube понад 1,7 мільйона переглядів і близько 28 тисяч відміток "подобається".

Обкладинкою альбому "Знайти своїх" стала скульптура знаменитого українського скульптора Володимира Цісарика, який будучи натхненним Тіною Кароль зобразив співачку в образі сільфа, що стоїть на землі на двох тендітних пір'ях своїх крил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки видала пікантну деталь.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото: "Ключ до натхнення".