Український телеведучий і професійний мандрівник Дмитро Комаров розповів про відчуття, які він отримав, п'ючи чай за ціною автомобіля.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Комаров активно ділиться в Instagram своїми враженнями від мандрів, а тому свіжі роздуми про новий світ і подорожі в ньому - очікуваний контент для його підписників і фанатів.

Цього разу відомий мандрівник поділився новими спостереженнями та знаннями, які здобув під час недавньої поїздки до Китаю.

Мандрівник розповів про те, як куштував чай, що коштує 10 тисяч доларів. Дмитро Комаров зізнався, що вперше у своєму житті спробував такий дорогий чай.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Чай, пачка якого коштує, як автомобіль... Хочеться його вдихнути", - каже Дмитро перед тим, як зробити перший ковток.

Однак, спочатку чай не дуже вразив мандрівника - ферментований пуер видався Комарову надто гірким.

У Китаї чай п'ють у три ковтки. І Комарову також порадили не зупинятися на першому - весь смак він має почути, лиш зробивши всі три ковтки. Адже після гіркоти наступає солодкість.

"А ви знаєте, з третього ковтка - по іншому", - зізнається Комаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Комаров встряв у халепу за кордоном

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров осідлав верблюда в 50-градусний мороз

Також Знай.ua писав, Комаров побував по той бік Піднебесної