Настя Каменських-одна з найпопулярніших українських виконавиць. Навіть незважаючи на те, що їх знаменитий дует з Потапом розпався на сцені (але зміцнився в особистому житті), вона продовжує радувати своїх шанувальників, і будує цілком успішну сольну кар'єру. 26 листопада, на своїй сторінці в Instagram Каменських опублікувала сюрприз, який захопив її відданих фанатів.

У своєму акаунті Настя опублікувала нове відео, яке захопило її передплатників. Це був не просто ролик, а анонс її нового кліпу – Vibe. Каменських написала, що до прем'єри кліпу залишився всього 1 день. У відео користувачі могли побачити мінімальний уривок з нового відео, але навіть його було достатньо, щоб справити незабутнє враження на фанатів.

"А у вас колись було таке:" ти подивився так на мене, що просто ауф?", так підписала тизер нового кліпу Каменських. Всього за 3 години ролик Насті зібрав понад 100 тисяч переглядів і понад 1000 коментарів від щасливих передплатників відомої виконавиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.