Ведуча і колишня учасниця "Танців з зірками" Барбір Людмила Барбір розповіла, що одужала від коронавірусної хвороби COVID-19 і вже повернулася на шоу "Сніданок з 1+1".

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла у короткому відео зі знімального майданчика телепрограми, яке Барбір розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Третій день на роботі, на зйомках, дуже насичений графік, все не встигала записати сторіз", — зізнається ведуча.

Вона подякувала своїй відданій аудиторії, яка підтримала її під час хвороби і з великою радістю зустріла повернення улюбленої зірки на телеекрани.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Але головним анонсом стала не поява Барбір на робочому місці (глядачі "Сніданку" й так могли це помітити), а костюми, у яких показалася вона сама і її співведучі Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв: "Палимо костюми", — сказала ведуча. Всі вони одягнені у стилізовані під 80-ті спортивні костюм. А ось Нелі Шовкопляс у кадрі нема — її особливий костюм вирішили залишити сюрпризом.

"Палимо вогонь кохання, а не костюми", — намагаються віджартуватися зірки.

На відео чоловіки ходять навколо Барбір по колу, а в кінці влазять в об'єктив і кривляються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Руслан Сенічкін засвітив "найголовнішу жінку", фанати не вірять своїм очам: "Мій скарб".

Як повідомляв Знай.uа, телеведуча Людмила Барбір підхопила коронавірус слідом за Зеленським.