Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Так, за допомогою фотошопу фанати вирішили показати, як ідеально виглядають один з одним артисти, адже деякі вже багато років щиро вірять в таємний роман між парочкою і навіть спільних дітей.

На фото зірки стоять, тримаючись за руки, на тлі стіни будинку, поки в візочку мирно спить їх "спільна" дитина. Шанувальники лише поміняли обличчя знаменитостям, проте варто відзначити, що публікація виглядає досить правдоподібно і може з легкістю заплутати найбільш наївних фоловерів. Такі пости набирають ажіотаж, а в коментарях під ними зазвичай розгортаються величезні дискусії.

До слова, раніше шанувальники Ані Лорак "зробили" її вагітною другою дитиною і навіть показували весілля з Сергієм Лазарєвим. До всього іншого, на фан-акаунтах зібрані величезні колекції фото, де "парочка" позує в затишній домашній обстановці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.