Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі миле фото, на якому її можна побачити в компанії волохатого улюбленця – песика Рафіка. Схоже, Зоряна господиня тварини багато йому дозволяє, навіть залазити на її голову.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Леся зробила сама, вона прилягла на диванчик, а песик заліз на її голову. Перед камерою зірка з'явилася в простому домашньому образі - на ній темна толстовка, волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж і блаженна посмішка. У підписі до публікації Нікітюк написала: "ТОП 5 фільмів після яких хочеться завести собачку... Підкажете?". Шанувальники телеведучої не залишили бе уваги таку забавну публікацію, користувачі почали активно засипати Лесю компліментами, а також радити їй фільми про собак.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.