Популярна російська телеведуча, зірка шоу про подорожі "Орел і Решка" Анастасія Івлєєва на день змінилася акаунтами зі співаком Єгором Крідом і влаштувала справжнє шоу у нього на сторінці в шапці Мономаха.

Читайте Знай в Google News!

Івлєєва нібито презентувала нову пісню Єгора Кріда і вирішила показати її в шапці, яку фанати тут же назвали шапкою Мономаха. Вона опублікувала жартівливе відео на сторінці в Instagram.

Івлєєва тихим голосом оголосила, що Єгор скинув їй її нову демку і запропонувала послухати разом. І просто натиснула змив унітазу і зробила вигляд, що трек вийшов просто неймовірно крутим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мій найкращий трек! Навіщо ти злила (( " , - ображено написав Єгор Крід зі сторінки Насті.

Фанати оцінили не тільки почуття гумору дівчини, але і її стильний образ. Так на відео Настя позує у в'язаному светрі і чорній щільній шапці. Такий образ навіть змусив деяких зізнатися дівчині в коханні.

"Шапка звичайно топовейшая", "Шапка Мономаха", "ми вже в шоці, він з Моргенштерна навчився", " краще, ти і то швидше трек злила. Він би рік тягнув", "по-моєму там поруч Моргенштерн", " Офігеть, коли вийде?", "Це що Фіт з Елджеєм?", "Братик", " коли реліз?", "Впринципі в стилі Кріда"," Івлєєва я люблю тебе"," капець як не красиво"," Ор", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Івлєєва забула про Елджея і вмостилася на "італійця", ось це швидкість.

Як повідомляв Знай. ua, Івлєєва відшукала фото з Крідом до популярності: повні і в брудному одязі.

Також Знай. ua писав, що Івлєєва показала, на які буйки клюнув спонсор, який подарував їй мільйон для розкрутки кар'єри.