Злата Огнєвіч випустила польську версію треку "Богиня" на підтримку всіх жінок світу

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч представила польськомовну версію пісні "Богиня", щоб підтримати соціальну ініціативу, яка викликана забороною абортів у Польщі. Про це повідомляє пресслужба Best Music.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, нещодавно сусідню Польщу накрила хвиля протестів через нові поправки в законі про аборти. Однак, мітингуючі жінки стверджують, що їхні протести покликані не заохочувати аборти, а спосіб привернути увагу до важливої проблеми свободи вибору. Своїм польськомовним треком Злата Огнєвіч хоче підтримати всіх жінок та їхні права.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Богиня" польською мовою піднімає важливу тему свободи вибору жінок, яка почала дуже часто порушуватися в суспільстві, особливо в Польщі. Злата Огнєвіч випустила цей трек, як підтримку всіх жінок цієї країни. Кожна жінка вільна, а заборони, які вступають в силу, просто порушують права і можуть зламати "богинь". Усередині кожної жінки таїться прекрасне і важливо допомогти їм зберегти це в собі. Якщо суспільство буде надалі диктувати свої умови, то "богиням" Польщі потрібна буде допомога", - розповіла Злата Огнєвіч.

Злата Огневич, фото - пресслужба Best Music
Злата Огневич, фото - пресслужба Best Music

Повідомляється, що автором пісні "Богиня" стала молода українська виконавиця і композитор Jerry Heil, а саундпродюсером виступив The Maneken. "Ця пісня обов'язково стане гімном міжнародної підтримки жінок Польщі, символом свободи. Відчуй ту силу, яка глибоко в душі. Ти не одна, я з тобою, а разом ми можемо все, ми сильні. Ми змінимо цей світ" - таким є головний меседж треку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Злата Огневич відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.иа" писав, що Злата Огневич вперше з'явилася з немовлям.