Українська телеведуча Марічка Падалко виклала фото себе у піжамі у соціальних мережах. Це не просто близькість до своїх підписників — жінка, яка нещодавно перехворіла на COVID-19, долучилася до благодійної акції.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у соцмережі "Інстаграм".

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

"Пам’ятаєте себе хворим 😿, або своє маля👶? Бути поруч з батьками - це базова потреба дитини, тим більше - дитини, яка захворіла і потрапила до лікарні. Всеукраїнський День піжам, який «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» вже вдруге сьогодні проводить в країні, започаткований саме для того, щоб хоча б раз на рік ми замислилися над тим, що поки в нас не стало нормою - батьки повинні мати можливість перебувати в лікарні з дітьми в людських умовах. Вони вже створені зусиллями Фундації і вашими внесками в п’яти українських лікарнях, де батьки можуть перепочити, набратися сил і далі підтримувати своїх малюків в боротьбі з недугою", - розповідає Падалко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як пояснила ведуча, для того, щоб підтримати акцію, можна розмістити своє фото у піжамі у соцмережах, додавши відповідний хештег, прийшовши на зустріч у піжамі, або й благодійним внеском.

"І на хворійте! Якщо не пощастило потрапити до лікарні, швидше одужуйте, друзі! Так, улюблена піжама - це must have в лікарні", — закінчила свій допис Падалко.

Хоча Марічка Падалко в Україні найбільш відома по роботі диктором у ТСН, справжнє світове визнання вона отримала після інциденту з зубом, який випав посеред прямого ефіру, але Падалко змогла холоднокровно продовжити свою роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марічка Падалко засвітила інтимний момент, роблять це втрьох: "Щороку..."