Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап разом з виконавцем і танцюристом, суддею шоу "Танці з зірками" Владом Ямою зібралися для нового, 25-го випуску шоу "2popodcast". Так, артисти обговорили безліч захоплюючих тем, серед яких були і особисті: про сім'ю і дітей. Влад Яма зізнався, що коли красуня-дружина Лілія народжувала їхнього сина Леона, сам зірковий тато підтримував дружину за дверима пологового залу, адже дуже чутливий навіть до того, щоб здавати кров.

Потап же згадав про власний досвід: він був присутній на пологах першої дружини Ірини Горової, коли та народжувала поки що єдину дитину Потапа, сина Андрія. Артист, хоч і набрався сміливості, щоб підтримати колишню кохану, в якийсь момент відійшов до вікна і ледь не втратив свідомість, його підхопив лікар. При цьому Олексій зазначив, що зовсім не шкодує про те, що тоді був поруч з Іриною.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Скільки років Андрію, стільки я бухаю (сміється).

У мене була весела історія! Я, коли в якийсь момент це все бачу, і волею-неволею мене лікар під руку тримає.

І я розумію, що в цей момент я трохи падав"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.